Fapadbarát repterek

Fapadossal okosan

Az akciókat, hirdetéseket látva sokakban felmerülhet: tényleg lehet ingyen repülni? Ha ingyen nem is, de néhány €-ért már simán. Egy-egy utazás előtt célszerű alaposan felkészülni a légitársaságból, a reptérből, a városból. Érdemes tisztában lenni a "játékszabályokkal." Történeteiteket, élményeiteket a lokoszt kukac gmail pont com címre várjuk.

Lájk

Kommentek

Címkék

ace (6) airberlin (9) ams (3) amsterdam (4) anglia (3) barcelona (20) bcn (20) bécs (4) bergamo (19) beszámoló (122) bristol (6) brüsszel (3) bts (10) bud (22) budapest (59) clickair (4) csomagdíj (3) dublin (3) easyjet (35) eindhoven (3) ellenőrzés (4) erdély (4) fapados (189) forli (5) franciaország (3) genf (5) girona (3) hahn (3) helyi info (13) ibiza (4) isztambul (4) katalónia (10) kézipoggyász (6) kijev (3) koppenhága (3) lanzarote (6) liverpool (3) lokoszt (144) london (8) lowcost (150) ltn (6) luton (6) madrid (6) mallorca (5) malmö (3) málta (3) manchester (4) milánó (3) nyaralás (3) olaszország (13) olcsó repülőjegy (61) online checkin (3) párizs (6) pmi (6) poggyász (3) portugália (4) pozsony (9) psa (3) repülés (10) repülőjegy (4) repülőterek (31) riga (3) rimini (5) róma (6) ryanair (96) santander (3) schwechat (3) security (3) skyeurope (20) spanyolország (36) stockholm (7) temesvár (7) tenerife (5) törlés (3) trapani (3) treviso (3) tsf (3) tsr (8) uk (3) utazás (118) városlátogatás (53) városok (56) Varsó (3) vie (5) weeze (4) wizz (72) wizzair (140) Címkefelhő

Rugalmasan módosítható jegyek az üzleti utasok számára

2011.06.08. 11:56 | lokoszt | Szólj hozzá!

Címkék: easyjet

A rugalmasan módosítható jegyek mostantól az easyJet.com-on is elérhetőek mindenki számára. Az új típusú, Flexi díjszabásnak köszönhetően az utasok akár 2 órával a felszállás előtt is megváltoztathatják utazásuk időpontját, így mostantól maximális rugalmasságot élvezhetnek, ráadásul nem kell megfizetni a változtatási díjat. A jegyhez automatikusan jár a speedy boarding szolgáltatás, valamint egy csomag ingyenesen feladható.


Az új, rugalmas jegyek foglalása eddig csak az üzleti foglalási rendszereken, így a Global Distribution Systems-en (GDS) és más, üzleti utazásokat szervező cégeken keresztül volt lehetőséges. Mostantól, az easyJet.com-on, az Egyesült Királyság tíz leglátogatottabb oldalának egyikén is elérhető a Flexi díjszabás, így évente 325 millió ember választhatja ezt az opciót.
Az easyJet új szolgáltatásával az utasok egy 4 hetes időablakon belül korlátlan számú alkalommal változtathatják meg repülésük időpontját. A feltétel mindössze annyi, hogy az utazásnak egy héttel az eredeti időpont előtt, vagy 3 héttel utána kell megtörténnie. A légitársaság rugalmasan módosítható jegyárai illeszkednek az easyJet-től megszokott alacsony díjakhoz; a hagyományos társaságoknál jóval olcsóbban, 99 £ (angol font) -tól kínálja az ilyen típusú jegyeket.
Carolyn McCall, az easyJet vezérigazgatója elmondta: „Tapasztalatunk alapján egyre több üzletember választja az easyJet-et. Ennek oka igen egyszerű – az easyJet rendelkezik Európa legnagyobb hálózatával, gépeink központi repülőterekre repülnek, valamint alacsony árakat kínálunk utasainknak. A rugalmasan módosítható Flexi díjszabás reményeink szerint igen népszerű lesz az üzleti utasok körében, hiszen speciálisan az ő igényeikre lett kifejlesztve.”
Nagyszabású marketing kampány támogatja a Flexi bevezetését az Egyesült Királyságban és Európa szerte. A kampány elsősorban a vezető üzleti kiadványok és a média csatornákon fut majd; a hirdetések fókuszában az easyJet jelentős termékfejlesztése áll, mely a legmesszebb menőkig kiszolgálja az üzleti utazók érdekeit.
A Flexi díjszabás a magyarországi easyJet.hu oldalon is elérhető. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://lokoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr162967434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása