Fapadbarát repterek

Fapadossal okosan

Az akciókat, hirdetéseket látva sokakban felmerülhet: tényleg lehet ingyen repülni? Ha ingyen nem is, de néhány €-ért már simán. Egy-egy utazás előtt célszerű alaposan felkészülni a légitársaságból, a reptérből, a városból. Érdemes tisztában lenni a "játékszabályokkal." Történeteiteket, élményeiteket a lokoszt kukac gmail pont com címre várjuk.

Lájk

Kommentek

Címkék

ace (6) airberlin (9) ams (3) amsterdam (4) anglia (3) barcelona (20) bcn (20) bécs (4) bergamo (19) beszámoló (122) bristol (6) brüsszel (3) bts (10) bud (22) budapest (59) clickair (4) csomagdíj (3) dublin (3) easyjet (35) eindhoven (3) ellenőrzés (4) erdély (4) fapados (189) forli (5) franciaország (3) genf (5) girona (3) hahn (3) helyi info (13) ibiza (4) isztambul (4) katalónia (10) kézipoggyász (6) kijev (3) koppenhága (3) lanzarote (6) liverpool (3) lokoszt (144) london (8) lowcost (150) ltn (6) luton (6) madrid (6) mallorca (5) malmö (3) málta (3) manchester (4) milánó (3) nyaralás (3) olaszország (13) olcsó repülőjegy (61) online checkin (3) párizs (6) pmi (6) poggyász (3) portugália (4) pozsony (9) psa (3) repülés (10) repülőjegy (4) repülőterek (31) riga (3) rimini (5) róma (6) ryanair (96) santander (3) schwechat (3) security (3) skyeurope (20) spanyolország (36) stockholm (7) temesvár (7) tenerife (5) törlés (3) trapani (3) treviso (3) tsf (3) tsr (8) uk (3) utazás (118) városlátogatás (53) városok (56) Varsó (3) vie (5) weeze (4) wizz (72) wizzair (140) Címkefelhő

Három új járatot indít Debrecenből a Wizz Air

2015.06.21. 16:00 | csekkin | Szólj hozzá!

 

Debrecen - A Wizz Air bázisrepülőtere lesz a debreceni légikikötő, s három új menetrend szerinti járatot indítanak városunkból. Emellett a londoni és az eindhoveni járatok számát is növelik.

2012 júniusában indult el a Wizz Air menetrendszerű járata Debrecen és London között, akkor még hetente háromszor szálltak fel a gépek. A járatok számát folyamatosan növelték, így ma már a hét minden napján repülhetünk Debrecen és a brit főváros között. 2012 decemberétől Eindhovenbe is repül a Wizz Air a debreceni légikikötőből, hetente kétszer.
Áprilisban jelentették be, hogy a Wizz Air újabb menetrend szerinti járatot indít Debrecenből. A célállomás az olaszországi Bergamo. A gépek október 25-étől járnak majd a cívisváros és Bergamo-Milánó között, a szerdai és a vasárnapi napokon. További fejlesztés: Debrecen a Wizz Air bázisrepülőtereként fog működni. További három új menetrend szerint Wizz Air járat indul Debrecenből, Párizsba, Brüsszelbe és Malmőbe.

 

deb.jpg

(forrás: Debrecen airport)

 

Reményeik szerint a repülőtér hamarosan megduplázhatja az utasforgalmát. Papp László polgármester beszélt arról is, hogy hétfőn többek között arról írt alá megállapodást Orbán Viktor miniszterelnökkel, hogy 1,2 milliárd forintból fejlesztik a repülőteret a jövőben. Biztonságosabbá válik például a gépek leszállása, mert az ezt segítő műszeres rendszert is modernizálják a pénzből.

Párizs Beauvais repterére december 16-án indul majd az első gép, s szerdánként és vasárnaponként repül majd a Wizz Air Párizs és a cívisváros között. Brüsszel Charleroi repterére és Malmöbe december 18-án indul az első gép Debrecenből, s mindkét városba hétfői és pénteki napon lehet majd repülni a debreceni légikikötőből.

A London-Debrecen járatok számát december 17-étől heti hétről heti tízre növelik majd, Eindhoven és Debrecen között pedig ugyanekkortól heti kettő helyett heti háromszor repül a légitársaság, így ha minden járat elindul, heti 21, napi három járata lesz a Wizz Airnek a debreceni repülőtérről.

(forrás: dehir.hu)

 

Dehir - A Wizz Air bázisrepülőtere lesz a debreceni

A bejegyzés trackback címe:

https://lokoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr757561918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása